Bi Man Zoekt

Geile Homo Jongens

Vingeren in bos neuken in de poep

vingeren in bos neuken in de poep

En begin nu niet te zeiken dat dit eigen schuld is, want alles filmen is ongezonder dan wat hier gebeurd. Zonder de voorkant gezien te hebben vertrouw ik het niet, die shemale van Sjors doet alles voor media aandacht! Hij moet al vanaf bij de gemeente zijn: Weer zo iemand die "stuk" gaat. Wat is dat toch tegenwoordig, allemaal van Chinese makelij?

Ze kon het gewoon wat slecht zien en dan is er altijd wel een reaguurder in de buurt die een handje wil helpen. I'm in love with a girl next door, smell my fingers!! En nu nog is, maar dan allemaal!!

Joris, geeft deze man eens ff gauw een ban. Dat dit op Whatsapp rond gaat is al erg genoeg voor deze meid en jongeman. Houd op dumpert gewoon je bakkus over namen etc. Waarom erg voor deze meid? Het is pas erg voor haar vriendje die zijn 'meisje' gevingerd ziet worden door de plaatselijke vetklep die wat nummertjes op een usb-stick heeft staan. Dus als je een vriend hebt, en een andere jongen loopt sleutels bij je te zoeken, mag het op internet? T kan wel een naaistreek zijn van haar, maar dat neemt niet weg dat het lullig is dat het op dumpert staat.

Oudste eerst Nieuwste eerst Meeste kudos. Haha, weer een Sjors grapje! Wat zal jij veel plusjes krijgen zeg! Bij dit soort beelden ga je toch denken dat er voor mij ook nog hoop is.

Er zijn niet zoveel blonde meisjes met korte rokjes inderdaad. Achterom is kermis zeiden ze vroeger altijd. Of hij heeft hele lange vingers, of zij kan paardrijden zonder zadel Heerlijk, vrouwen die dit prima vinden. Vrouwen die dit in het openbaar prima vinden zijn smerig. Het is wel een mooie meid. Wat was dat Carnavalsfeest in Albergen toch ook kut. Maar deze vent maakte er maar het beste van. Maakt niet uit al ze erin krijgt.

Ze stelt haar voor? Ik mis alleen de locatie van de gevonden voorwerpen. En dan de rest van de avond je vinger bij iedereen onder ze neus douwe, blijft een leuke. Het probleem staat in de titel. Deze bowler maakt zich klaar voor een moeilijke split. Dus nu ze niet weet dat ze gefilmt is weet ze wel dat ze gekieteld wordt?

Ze zijn nep vent. Moeilijk hé anders zijn als je hetzelfde als de rest bent. Geef een tets weg alsof ik een knuppel ben. En natuurlijk dis ik sukkels als jou alsof ik zelf een knuppel ben.

Ze zeggen fok steen, wel fok jou. Ik ben de bom wat kom je rof doen je rockt lauw. Ze zeggen fok steen geef je geen fok. Nou je kreeg hem alsnog voor je scheve schedel geschopt.

Ik ben niet down met jou, ik rock rauw. Fok lauwe rappertjes ik verpletter ze bespetter ze. Ze kletteren neer zoals de roggels die ik bosnou. Standaard rijms die ik in je kont dauw. Ook al rappen ze niet ik battle ze alsnog terwijl ik mijn bob lounge. Succes met je wederopbouw.

Ik represent de dom town. En mijn dronken mop, omdat ik van een dikke vette ronde kont hou. Ze zeggen fok steen nou fok haar. Domme bimbo neuk ik als nog die avond en kom klaar.

...

Mager meisje neuken twee meisjes vingeren

Vingeren in bos neuken in de poep

Neukende lesbies sms shemale

Dat je dit filmt zegt genoeg over hoe de avond beleeft wordt door de filmert. Was dit in Uden toevallig? Het ziet er allemaal uit als een leuk meisje, maar hij zal niet voor niets bij haar van achteren zoeken. Na Sjors vertrouw ik het niet meer, ik pas. Ik suggesteer om deze gewoon te negeren, maar deze monkey's hebben altijd een "Wat als" of een "Maar" klaar staan voor alles wat ze zien.

Die meid heeft een relatie met een ander persoon ook nog. Ik ben benieuwd naar de aftermath van dit filmpje. Typische groep 8 stoerdoenerij opmerking. Snel weer naar school want het overblijven is bijna afgelopen! Na een tijdje, als ze het zat is, draait ze haar gezicht. Ze kijkt je indringend aan en ze stelt haar voor als Albergen is niet veur niets het sleuteldorp. Dat gaat anders, je steekt je vinger in je reet, gaat naar iemand toe, kijkt naar zijn tanden en raakt er een aan terwijl je vraagt: Of gewoon een goed gevoel voor humor en mooi karakter.

Of dacht je dat mooie dames van jou niets moeten hebben vanwege je financiële tekortkomingen? Wordt wakker vriend; het ligt niet aan je bankrekening, het ligt aan jou. Zij beiden showen graag, filmert filmt graag en reaguurders kijken graag. Is er een probleem? Mee eens, wat een kneus dat je alles loopt te filmen en dat je er aandacht mee wilt scoren. Drink je biertje en verneuk niet andersmans leven.

En begin nu niet te zeiken dat dit eigen schuld is, want alles filmen is ongezonder dan wat hier gebeurd. Zonder de voorkant gezien te hebben vertrouw ik het niet, die shemale van Sjors doet alles voor media aandacht!

Hij moet al vanaf bij de gemeente zijn: Weer zo iemand die "stuk" gaat. Wat is dat toch tegenwoordig, allemaal van Chinese makelij? Ze kon het gewoon wat slecht zien en dan is er altijd wel een reaguurder in de buurt die een handje wil helpen. I'm in love with a girl next door, smell my fingers!! En nu nog is, maar dan allemaal!! Joris, geeft deze man eens ff gauw een ban. Dat dit op Whatsapp rond gaat is al erg genoeg voor deze meid en jongeman.

Houd op dumpert gewoon je bakkus over namen etc. Waarom erg voor deze meid? Het is pas erg voor haar vriendje die zijn 'meisje' gevingerd ziet worden door de plaatselijke vetklep die wat nummertjes op een usb-stick heeft staan.

Dus als je een vriend hebt, en een andere jongen loopt sleutels bij je te zoeken, mag het op internet? Dus zet ik als Theo van Gogh mijn dood in scene. En duik onder alsof Ajan Hirsi Ali mijn moeder is.

En vergeet elke ochtend weer waar ze gedonderd is. Hoor wie klopt daar kids, hoor wie klopt daar. De eerste de beste die moeilijk komt doen om niks. Het is de focking steen en je doet me niks. Ik doe mijn ding in de mix, zoals peuk, wiet, vloei en tip.

Verbrandt de skijt in je bedoelingen. Battle de spiegel wel tot ik zelf kanker krijg vermoedelijk. Dus kom maar bokken met je raps vent. Ze zijn nep vent. Moeilijk hé anders zijn als je hetzelfde als de rest bent. Geef een tets weg alsof ik een knuppel ben.

En natuurlijk dis ik sukkels als jou alsof ik zelf een knuppel ben. Ze zeggen fok steen, wel fok jou. Ik ben de bom wat kom je rof doen je rockt lauw. Ze zeggen fok steen geef je geen fok. Nou je kreeg hem alsnog voor je scheve schedel geschopt.

  • Published On : Monday, January 1, 2018 8:48:30 AM ago on 01.01.2018
  • Author By :
  • Last Updated : January 19, 2018 @ 1:13 am
  • In The Categories Of : Affaire Rotterdam