Bi Man Zoekt

Geile Homo Jongens

Slavin ontvangt naakt pissen

slavin ontvangt naakt pissen

Mooi zo, zegt Kees, dan kan ik zo meteen de voorkant van Louise rood maken. De naamswijziging Kees stelt voor Louise Slut of Slutje te gaan noemen. Ze is uiteindelijk maar een object, dat dagelijks gevuld gaat worden met sperma. Jan stemt hiermee in, terwijl hij zijn dochter flink in haar rode billen knijpt.

Ondertussen pakt Kees een plak zweepje en bewerkt de borstjes van Slutje. Als die rood zien gaat Kees aandacht geven aan haar kutje. Hij duwt daartoe de benen van het meisje uit elkaar. Vervolgens bewerkt hij de kale jeugdige kut met de zweep. Als Slutje hard gilt wordt haar mond gevuld met een gag, die achter haar hoofd wordt vstgemaakt. Kees stopt met slaan als de voorzijde van Slutje geheel knalrood is. De beide mannen brengen daarn een grote dildo en butplug in de onderste gaten van Slutje.

De twee sexattributen worden vastgemaakt aan de riem om haar middel, zodat ze blijven zitten in de gaten. Over de borsten wordt een brede riem gedaan en die wordt strak aangetrokken.

Ook de slanke bovenbenen worden omgord. Slutje voelt zich een worst. Gelukkig denk ze, wordt het koord dat aan haar polsen zit losgemaakt. De vrijgekomen polsen worden echter vastgemaakt aan de brede riem om haar middel.

Dan zetten Jan en Kees de dildo en plug aan waardoor zij gaan trillen. Slutje ga jij maar lekker rusten op het bed in de hoek. Ik heb het idee dat er van slapen weinig zal komen.

Tot slot moet ze nog knielen en wordt ze door Jan en Kees onder gepist. De twee trekken haar omhoog en gooien haar op het matras in de hoek.

Slutje ruikt een lucht van pis, sperma, zweet en stront. Welterusten zeggen de mannen en ze verlaten de kelder. De dildo en plug brengen haar telkens tot een orgasme, zodat Slutje een hele nacht niet slaapt. De volgende morgen komen Loes en Leen binnen. We komen je even wassen zeggen ze.

Ze gaan wijdbeens op de matras boven Slutje staan en laten hun ochtendurine de vrije loop. Ze wordt met recht Slutje genoemd zeggen ze tegen elkaar. Even later trekken Leen en Loes Slutje overeind. Zonder enig medelijden kijken ze het meisje aan. De vijf negers zijn terugkomen en ze hebben vijfentwintig vrienden meegebracht, zegt Loes tegen Leen.

En zo lopen naar het schijnt al naakt rond met hun grote stijve lullen. Ingestemd met de rol van sexslavin Op dat moment komt Kees gekleed in een kostuum binnen. Hij vraagt aan Slutje of ze lekker heeft geslapen. Ze zegt dat dit niet het geval is. Volgens Kees zal dit voorlopig wel zo blijven, omdat haar genotsgaten wat ruimer moeten. Dagelijks zal een grotere dildo en plug in worden gebracht.

Maar Kees zegt ook een alternatief te hebben, zodat slapen wel aan de orde is. Hij stelt voor dat Slutje zich een dag laat nemen door een groep negers. Na die dag zal er maar één nacht zijn van slecht of niet slapen.

En is ze gewend aan de formaten die ze binnen gaat krijgen. Slutje kiest voor het laatste. Mooi zegt Kees dan heb ik vandaag een mooie dagvulling voor je.

Hij vraagt vervolgens of Slutje definitief kiest voor de uursrol van sexslavin. Ja, antwoordt het meisje. Dan noem je mij voortaan meester zegt Kees. En nu je zover bent zal ik op jouw lichaam laten aanbrengen de woorden Slutje, persoonlijk eigendom. Ik denk nog even na over de wijze van aanbrengen: Loes en Leen moeten vervolgens de dildo en plug verwijderen, alsmede de riemen rond de borsten en bovenbenen.

Kees voelt eens aan het jeugdige kutje. Heerlijk nat zegt hij en Loes en Leen moeten Slutje voorover geleund vastmaken aan de bok. Aan haar polsen en enkels wordt ze vastgemaakt aan de wijdstaande poten van de bok. Door deze positie heeft Kees een mooi zicht op de aars kut van Slutje.

Hij drukt op een knopje aan de wand. Even later gaat de kelderdeur open en dertig naakte negers komen binnen. Gasten, zegt Kees, jullie mogen het lichaam op de bok deze dag voorzin van jullie pikken. Volgens mij moet het geen probleem zijn de twee zichtbare gaten meerdere keren te vullen.

Overigens zijn Loes en Leen beschikbaar om uw pikken weer overeind te krijgen. Kees verlaat daarna de kelder met de opmerking dat eten en drinken in de loop van d ochtend en middag zal worden binnengebracht. Condooms behoeven niet te worden gebruikt, besluit hij. Nog geen minuut later voelt Slutje handen aan haar lijf. Ook aan haar kutje en aarsje. Ze is nog heerlijk strak hoort ze de negers tegen elkaar zeggen. Dat zal vanmiddag wel anders zijn, hoort ze uit andere hoek.

Binnen een uur heeft iedere neger zijn pik in het kutje gestoken. Op de vloer onder bok ligt een plas sperma. De orgsmes hebben Slutje wee gemaakt en haar lichaam blinkt van het zweet. Nadat de negers een korte pauze hebben genomen, richten de dertig hun aanval op de aars. De gag in haar mond maakt dat Slutje alles geluidloos ondergaat, maar haar ogen spreken boekdelen.

De assistentie van Loes en Leen betekent, dat de gasten in de middag Slutje ieder nog twee keer nemen. De gasten voelen zich voldaan en verlaten de kelder. Leen en Loes maken Slutje los. Omdat ze door de vermoeidheid niet meer kan staan, wordt Slutje in een armstoel met een gat in de zitting gezet. De riem rond haar middel en de gag in haar mond worden verwijderd. Een keer gezeten komt Kees binnen. Zonder iets te zeggen bukt hij voor Slutje een tast met zijn vingers aan het veelgepaalde aars- en kutgat.

Die zijn wel ruim geworden constateert hij. Hij geeft zijn slavin aan dat ze de eerste proef goed heeft doorstaan. Als beloning biedt Kees zijn lul aan voor een pijpbeurt, want uiteindelijk heeft haar mond nog niets gehad. Geslaagd als sexslavin Ondanks het ondergane leed neemt Slutje gewillig en zelfs met genoegen de oudere lul in haar mond.

Ze sabbelt op het slappe geval tot een erectie. Ondertussen masseert Kees haar hoofd en schouders. Je doet het beter dan je moeder zegt Kees en hij spuit zijn zaad in de mond van de slavin. Totaal uitgeleefd laat Slutje haar blaas leeglopen. En valt ze in slaap. Kees geeft Loes en Leen aan Slutje naar haar kamer te brengen en op bed te leggen. Ze heeft deze rust dik verdiend en breng voorzichtig wat balsem op haar schaamlippen en aarsgat aan zegt hij.

De volgende ochtend wordt Slutje uitgerust wakker en ze voelt aan haar gotsgaten. Klaar voor verder gebruik denkt ze. Kort daarna komen Kees, Loes, Leen en nog een man netjes gekleed binnen. De laatste heeft een koffer bij en doet deze open. Zo zegt Kees tegen Slutje: Mijn klanten waren zeer tevreden. Wat mij betreft kunnen de woorden “Slutje, persoonlijk eigendom” worden aangebracht. Boven je borsten vindt Kees een mooie plaats. Ze wil geen van beiden.

Kees gebiedt Loes en Leen Slutje op bed te leggen en haar vast te houden aan haar schouders. Kees gaat geknield over haar onderlichaam zitten. Tattoeëren duurt te lang zegt Kees en hij vraagt de andere man het speciaal gemaakt brandmerkje te verhitten.

Met een verfbrander voldoet de man aan de wens. Na een vijftal minuten geeft hij het merk aan Kees. Kees drukt een hand op de mond van Slutje en met de andere hand drukt hij het hete metaal op het midden van de bovenborst van Slutje.

Na het terugtrekken van het merk zien de vier aanwezigen dat de woorden goed leesbaar zijn aangebracht. Zoek groot geschapen dominante man of leeg te pijpen!!! Eventueel in men mond plassen indien gewenst!! Indien verzorgt slik ik regio oudenaarde!! Kan niet verplaatsen dus moet me komen halen!!! Welke vrouw ziet het zitten om gehurkt boven mij te zitten en op mijn buik te plassen en kakken?

Ik lik daarna uw poesje uit. Je begrijpt dat dit onder volledige discretie moet gebeuren en in alle vertrouwen en met respect! Advertentie E-mail 3 dagen. Hallo, ik zoek een koppel dat voor mij wilt plassen zowel man als vrouw met daarbij een verwenning van mij voor de vrouw en de man beffen-likken- strelen- pijpen -zuigen en zoveel meer,dit alleen overdag rond de middag tussen de soep en de patatten.

Als het kan bij jou ontvangen. Onderdanige pijp en zuigslet. Ik ben Michel,56j,zeer onderdanig,zeer gehoorzaam,1m77,lichtjes volslank,niet dik he,kan me verplaatsen,je mag mijn mond volspuiten , ik lik je proper ,evt plassen op mij maar dat beslis jezelf,sta op hygiene en zeer grote discretie! Mijn bekje rammen en plassex. Wie of waar kan ik mij nog stevig laten mondneuken facefucken en wil op mij plassen ook in mond.

Advertentie E-mail 4 dagen. Ik ontvang een vrouw die wil plassen op mij. Ook in mijn mond. Welke vrouw kan me dat gunnen?

Advertentie Foto's E-mail 4 dagen. Wie komt mij bekijken en betasten enz,ook plassen.

... Dagelijks zal een grotere dildo en plug in worden gebracht. Heerlijk nat zegt hij en Loes en Leen moeten Slutje voorover geleund vastmaken aan de bok. Hij geeft zijn slavin aan dat ze de eerste proef goed heeft doorstaan. Ze is uiteindelijk maar een object, dat dagelijks gevuld gaat worden met sperma. Haar polsen en enkels worden daarna voorzien van riemen met ogen. Hij stapt op Louise af en haalt een vinger tussen haar schaamlippen door.

Slavin ontvangt naakt pissen

LEKKERE GEILE MASSAGE SEXDATE GRATIS De beide mannen brengen daarn een grote dildo en butplug in de onderste gaten van Slutje. Je begrijpt dat dit onder volledige discretie moet gebeuren en in alle vertrouwen en met respect! Volgens mij moet het geen probleem zijn de sexplaats nl k3 neuken zichtbare gaten meerdere keren te vullen. Mooi zo, zegt Kees, dan kan ik zo meteen de voorkant van Louise rood maken. Als we eens een paar klemmen op die spitse tepels zetten wordt ze volgens mij nog geiler, merkt hij tegen Kees op. Ze ziet Kees en zijn vrouw staan. Zo zegt Kees tegen Slutje:

Anale seks film gratis sex friesland

  • Published On : Saturday, December 30, 2017 7:35:47 PM ago on 30.12.2017
  • Author By :
  • Last Updated : January 19, 2018 @ 1:13 am
  • In The Categories Of : Nudist Heerenveen